Sienna Hearts Lindex

16:32


Her om dagen dumpet det en invitasjon til lansering av Lindex sammarbeidskolleksjon med Sienna Miller, og jeg tenkte..."Why not". Så jeg sjekket at kalenderen var ledig, og i går klokka 1800 troppet jeg opp på Karl Johan sammen med veldig mange andre (skulle det vise seg) for å få med meg denne happeningen. Dette er egentlig SÅ langt unna komfortsona mi, da jeg egentlig er ganske så introvert, og egentlig litt sjenert. Og, det er nettopp derfor det er så fint å kunne dra på slike greier jeg egentlig ikke helt vet hva er for å utfordre meg selv litt på akkurat det. For, øvelse gjør mester, og det gjelder også på det sosiale plan. Bare det å være ute blant mange mennesker en ikke kjenner, det er egentlig ikke så dumt. 


I jobben min møter jeg jo hele tiden mennesker som jeg ikke kjenner, men det blir lissom noe annet. Da kan jeg jo prate om noe jeg kan veldig godt og er god på, så det blir fort en "icebreaker". Og, for å ha sagt det - når først isen er brutt, så er jeg ikke særlig sjenert lenger. Jeg kan nemlig være en skikkelig skravlekråke, rett og slett fordi det er så koselig å skravle med folk.

Men, tilbake til i går. Jeg ble faktisk litt overrasket da det var kø utenfor butikken, men den løste seg fort opp da folk fikk beveget seg innover i butikken.  Rett innenfor døra ble vi møtt av noen hyggelige damer som delte ut lodd - man kunne vinne gavekort må vite. To blide jenter sto også og spillte kul musikk. Det kan godt være de er kjendiser for alt jeg vet - jeg er skikkelig dårlig på sånt no. Ikke at det betyr så mye heller...ikke for min del i allefall. 


Det var også CakePops man kunne forsyne seg med, og Aloe Vera vann?!?. Dette siste var nytt for meg. Smakte litt funky og godt på samme tid, og erstatter nok aldri vannflaska for min del, men alltid morro med noe nytt. Kan tenke meg denne er skikkelig god når sola steker på en skikkelig fin sommerdag. Cakepopsene fikk jeg jo ikke smakt på, for jeg tåler jo ikke gluten, og det var det helt sikkert i disse, så jeg turte ikke smake - men, de så veldig søte og gode ut da. 


Blogger Tine Monsen sto for presantasjon av den nye kolleksjonen og viste frem litt nyheter som var kommet for våren. Jeg syns hun var flink jeg, og selv om jeg jo ikke hadde hørt om henne heller før, måtte jeg jo inn å titte på bloggen hennes etterpå da.  
70-tallet var godt representert i kolleksjonen. Men en dæsj 60-tall. Sennepsgul (som sikkert ikke heter det) og brent oransje ser ut til å bli de store fargene i vår, sammen med jeans-stoff i alle former og fasonger. Hvitt kan du også helt trygt handle til garderoben så det ut til. Jeg elsker alle disse fargene, og de er allerede representert i skapet mitt allerede.


Jeg oppdaget jo at de gamle buksene mine med flare, helt fint kan plukkes ned fra loftet igjen, for ikke bare er de trendy igjen, jeg har jaggu gått ned en buksestørrelse i vinter, så de kommer til å passe også - og det er jo ikke så værst. 


Når man handlet fikk man goodibag. Den inneholdt en pose brente mandler - SUPERGODE!!! (og de redda meg på banen hjem da jeg ble så innmari sulten), en bodylotion som lutet supergodt, en minitannkrem og en pastilleske. Ja, jeg som har litt sånn selvpålagt kjøpestopp handlet bittelitt. Fire par sokker - sorte og en hvit topp jeg kan bruke året rundt. Ikke så spennende, men den toppen var veldig fin da. Ikke fra kolleksonen (de ble litt for flagrete for meg - jeg har ikke krympa SÅ masse, og å pakke seg inn i telt når en ikke er superslim - vel, det funker ikke på min kropp i allefall).Buksene skal visst være det vi en gang kallte for høyvannsbukser - nå heter de Cropped Jeans;). Jeg kommer helt sikker til å gå i sånne jeg og...


Til slutt var det lodd trekkning. jeg vant ikkeno, men det gjorde jo ikke noe. Hadde et par koselige timer helt for meg selv og fikk tittet litt rundt, og bare kjent bittelitt på storbypulsen før banen tok meg hjem til Bærum igjen. 

Pleier du å gå utenfor din egen komfortsone? Hva gjør du da?

Smil fra Ann Sissel

You Might Also Like

0 kommentarer

Popular Posts

Like us on Facebook

©Ann Sissel Holthe | cahsmereandcamera.blogspot.com. Drevet av Blogger.