Nytt år - nye muligheter

18:44


Vi skriver strax 2016 i kalenderen, og jeg har reflektert en del over hvor veien går videre fra nå. Og, jeg har kommet frem til at jeg må endre på noen ting i det nye året som kommer. Støy. Det er for mye støy i livet mitt har jeg kommet frem til. Det kommer lissom fra alle kanter, og det er vanskelig å skru av. Det må JEG gjøre noe med. Jeg må finne ROEN. Om jeg greier det, vil tiden vise, men jeg skal i allefall gi det et ærlig forsøk.

Og, i det nye året vil du kunne følge meg her på Cashmere & Camera om du vil. Jeg har foreløpig ingen streng plan med denne bloggen, men den skal være en påminner til meg selv i jakten på mindre støy i hverdagen. Jeg vil altså forsøke å fokusere på det som gir meg ro, og som gir kropp og sjel næring. Hva akkurat DET er,  ja det er jo det jeg skal forsøke å finne ut.

For dem som har fulgt meg på creativecornerofme og maanebarnet.com, så vil jeg ikke lenger være der. Jeg legger disse to bak meg, og starter på ny fresh med C&C. Jeg går tilbake til det helt enkle, og starter på ny. Born again.

Ønsker med det samme deg og dine et riktig fint og Godt Nytt År!
Måtte det bringe glede, sol og latter - masse latter!

Smil fra Ann Sissel

You Might Also Like

0 kommentarer

Popular Posts

Like us on Facebook

©Ann Sissel Holthe | cahsmereandcamera.blogspot.com. Drevet av Blogger.