Hei bloggen...

21:32

Er det ikke det man sier når det er lenge siden sist. Haha!
Jeg sitter på et koselig hotellrom i hjertet av Kristiansund og forbereder meg til bryllupsfotografering i morgen. Det er vel en underdrivelse å si at jeg gleder meg!!!

I morgen er og en annen litt spesiell dag. Jeg har bursdag...og jeg og pappamannen feirer 12 år som ektefolk (jepp - vi giftet oss på bursdagen min...Litt tilfeldig for det var da de hadde ledig på ambassaden i Paris, men da glemmer vi verken bryllupsdag eller bursdag, så litt praktisk ble det jammen meg og). Og jeg er så glad og takknemlig for begge deler. Takknemlig for at jeg får feire enda en bursdag - det er slett ingen selvfølge, og så er jeg takknemlig for at jeg har verdens søteste mann.

Og, siden jeg har bursdag, så unnet jeg meg to ting i bursdagsgave til meg selv. Jeg er ikke så kravstor i hverdagen, men det er noen ting som gjør meg litt ekstra glad...Fin neglelakk, og fin øyenskygge...Og YES...jeg har sikkert alt for mange av begge deler (det er jeg i allefall heeelt sikker på at pappamannen tenker mens han rister oppgitt på hodet om han leser dette...kniiis!)...Men, nå fant jeg nå disse superfine her på flyplassbutikken, og jeg bare måtte...fnis...

Tre råååsa nyanser fra Essie (som nok er favorittlakken min - fordi de har så mange fine farger, og fordi de sitter ganske godt). Jeg er nemlig ikke så "snill" med neglene mine, og etter et par dager er ofte mye av lakken rett og slett slitt av...men disse holder i allefall stort sett litt lenger. Og, så fant jeg en råååsa palett fra Urban Decay. Har ikke sett denne før, og disse skyggene sitter godt, så jeg tok med en sånn og.

Så, da blir jeg neglefin i morgen, og det bare spørs om jeg ikke kladder på litt av den øyenskyggen og (de lyse tonene...det er bryllup ikke disco lissom). Så får vi se om jeg greier å la vær å grine i kirken da...Jeg er altså så lettrørt, men det er det heldigvis ikke noen som ser, for jeg er gjemt bak kamera...og blunker ofte for harde livet for å holde vannverket i sjakk...

Ja ja...det var en aldri så liten oppdatering i verdens mest ignorerte blogg...
Ønsker dere alle en fortryllende fin fredda!!!

Smil fra Ann Sissel

You Might Also Like

0 kommentarer

Popular Posts

Like us on Facebook

©Ann Sissel Holthe | cahsmereandcamera.blogspot.com. Drevet av Blogger.