Cookiemonster

08:31


I går var det igjen kontroll hos legen for lille prinsesse. Hun har dren, så vi må følge med jevnlig. Etter legebesøket, stakk vi innom Samson og fikk med oss en kakao, bolle og en glutenfri brownie til mammadamen (man må jo feire litt når lille er så flink!). Den brownien var så fin, at jeg fant ut at jeg ville spare den til jeg kom hjem. Og så fikk jeg så lyst å lage noen stillife bilder. Og så ballet det på seg...Jeg er fortsatt ikke 100% i slaget etter forkjølelsen, men ikke syk nok til bare å ligge å kope under dyna heller, så jeg får gjort kontorarbeid, og vel...i går ble det fotodag. Av mat, blomster og andre små duppeditter som blir pent på bilder.  På det øverste her ser du brownien fra Samson. Den var veldig god, og ble spist litt sånn underveis i fotograferingen. Snakk om double pleasure (for deg som ikke har fått det med seg ennå - jeg ELSKER å lage bilder. Det er da jeg føler at jeg skikkelig lever. Så jeg tar egentlig litt bilder hele tiden. Også fordi jeg har tidenes dårligste hukommelse, så det er greit å dokumentere livet litt sånn underveis.


Jeg vet jo at det er mange bloggere der ute som lurer på dette med lys og sånn. Og har lurt på å skrive litt om lyssetting, kameratips, mm. Er det spennende, eller dørgende kjedelig? Skriv gjerne noen ord i kommentarfeltet, så ser jeg hva jeg gjør etterhvert. Kunnskap er jo best når den deles 

Smil fra Ann Sissel 

You Might Also Like

1 kommentarer

  1. Nydelige bilder!! Synes det er veldig gøy å lære mer om hvordan å ta sånne bra bilder, så om du deler, leser jeg gjerne :)

    SvarSlett

Popular Posts

Like us on Facebook

©Ann Sissel Holthe | cahsmereandcamera.blogspot.com. Drevet av Blogger.